به گزارش روابط عمومی فدراسیون کاراته، در این دیدار مزدا صوفی سرپرست فدراسیون کاراته گفت: از این ملاقات و گفت و گوی رودررو که با حسن نیت صورت گرفته و خواسته های طرفین بازگو میشود، خوشحال هستم. اعتقاد راسخ دارم که مذاکره رو در رو ابتدا راه است و نیمی از راه تعامل است که باید بین طرفین چه در بعد سیاسی، چه ورزشی و چه اقتصادی صورت پذیرد.
وی گفت: کاراته ایران و ژاپن رقیب نیستند بلکه یاری دهنده یکدیگر هستند که از پتانسیل ها و ارتباط دوطرفه دو کشور باید استفاده شود.
صوفی ادامه داد: کاراته امروز در دنیا به عنوان ورزش دیده می شود اما در ژاپن به صورت سنتی تمرین می شود و این ترکیب سنتی و مدرن است که میتواند مخاطبین زیادی را در جهان ایجاد کند.
صوفی گفت: پدر کاراته مدرن استاد فوناکوشی است که خدمات فراوانی را به کاراته داده است و باعث رشد این هنر اصیل شرقی در دنیا شده، این مهم که فقط با نگاه آموزش و پرورش در ژاپن شروع شد، نشان دهنده این است که پیشرفت در گام اول آموزش و در گام دوم پرورش است.
سرپرست فدراسیون کاراته گفت: آمادگی این را داریم که تفاهم نامه ای بین دو کشور با رعایت تمام پروتکل های مورد نظر در بعد ورزشی و فرهنگی داشته باشیم که این امر باعث پیشرفت کاراته و ورزش دو کشور می گردد.
کیکاوس سعیدی نایب رئیس فدراسیون ابراز امیدواری کرد این دیدار برای پیشرفت کاراته دو کشور سودمند باشد.
افسانه باقری نایب رئیس بانوان فدراسیون نیز در ادامه اظهار داشت : فدراسیون کاراته ایران پیش از این هم با سفارت ژاپن در زمینه فرهنگی فعالیت هایی داشته و امیدواریم باز هم این امر ادامه دار بوده و در بعد ورزشی نیز همکاری های ما با کاراته ژاپن بیشتر شود و از سرمایه های کاراته این دو کشور به بهترین نحو استفاده کنیم.
ذبیح اله پورشیب دبیر کل فدراسیون نیز در ادامه با اشاره به اینکه کاراته ایران و ژاپن دو قطب قدرتمند در دنیا و آسیا هستند، گفت: دوستی و ارتباط کاراته کاهای ژاپن و ایران و همچنین دو فدراسیون همواره برقرار بوده است .
دبیرکل فدراسیون گفت: امیدوارم بتوانیم از دانش ژاپنی ها در بخش مربیگری کاتا استفاده کنیم تا به کاراته ایران نیز کمک شود.
رایزن فرهنگی سفارت ژاپن نیز گفت: به نکات مطرح شده کاملا موافق هستیم، امیدواریم شروع همکاری باشد تا با استمرار همکاری بین ژاپن و ایران در چهار سال آینده و در سال ۲۰۲۹ که یکصدمین سال رابطه بین ژاپن و ایران است تاثیر گذار باشد و باعث پیشرفت شود.
وی افزود: یکی از موضوعات ما ورزش و کاراته است، ما خاطرات و سنت های دو کشور را به نسل های آینده نشان می دهیم و این موارد را باید ضبط کنیم و در آینده نیز با فدراسیون کاراته همکاری های بیشتری داشته باشیم. سفارت ژاپن تلاش می کند بین دو فدراسیون همکاری و توسعه بیشتری انجام شود.
رایزن فرهنگی سفارت ژاپن گفت: به نمایندگی از کاراته ژاپن میتوانم اعلام کنم که در خصوص فعالیت های فرهنگی، ورزشی و اعزام مربیان و ورزشکاران میتوانیم تعامل داشته باشیم تا اهداف راهبردی و مناسبی داشته باشیم.
{ کد خبر : 100001404 }{1403/09/13}